top of page

Ansökan

På föräldrakooperativet Åkersorken har vi ett enskilt kösystem baserat på barnets kötid. Vår köpolicy bygger på Eskilstuna kommuns körutiner samt Skolverkets reglemente. Du kan närsomhelst ställa ditt barn i kö till förskolan. Vi tillämpar syskonförtur på kooperativet.

Att vara medlem i ett föräldrakooperativ kräver en större insats av dig som förälder jämfört med att ha ditt barn på en kommunal förskola. Innan du ställer ditt barn i kö vill vi att du läser igenom denna information om vad det innebär och vilka åtaganden våra medlemmar har. 

För att ställa dig i kö fyller du i formuläret till höger så kontaktar vi dig för att bekräfta din anmälan till kölistan. I meddelandefältet vill vi att ni anger fullständiga kontaktuppgifter (inklusive personnummer) till barnet, namn på vårdnadshavare, telefonnummer, mailadress samt önskat startdatum.

För att hålla vår kö aktuell gör vi en gång per år ett mailutskick där du ombeds omaktivera din köplats. Detta sker i regel i januari. För att behålla köplatsen måste du besvara mailet inom en viss tidsfrist, annars förlorar du din plats i kön.  

OBS! När du skickar in dina uppgifter godkänner du att de behandlas och lagras enligt GDPR.

Ditt meddelande är skickat, vi återkommer till dig så snart som möjligt med en bekräftelse på att ditt barn finns med i vår kö.

bottom of page